.

.

.

.

klik untuk melihat mod telefon bimbit


 

.

.

Mungkin binatang yang paling ditakuti di seluruh dunia tetapi secara keseluruhannya tidak ada justifikasi setakat penyelam.

Kawasan menyelam yu Tiger kami di Aliwal Shoal mempunyai banyak jerung Bull dan Great White yang terbukti dengan jumlah yang dibunuh di jaring perlindungan pantai kami. Ini, bagaimanapun, wilayah Tiger. Kami sering melihat jerung Bull tetapi mereka tinggal di atas pasir dengan cara Tiger. Putih Besar dilihat tetapi ketika Tiger tiba, White hilang. Pinnacles di Ponta do Ouro adalah wilayah buaya Bull tertentu. Semasa Safari kami pada bulan-bulan musim panas, kami hampir tidak dapat dielakkan melihat satu atau dua Harimau di laman yu Mozambik kami ketika kami turun. Harimau-harimau ini menghilang saat jerung Bull merasakan kehadiran kami dan datang untuk melihat apakah kami memandang mereka sebagai hidangan yang dicuri yang mudah. Putih Besar juga dilihat di laman web ini tetapi hilang apabila jerung Bull tiba.

Untuk melihat Whites Besar, kita perlu melawat kawasan Wilayah Cape di mana mereka adalah hiu yang dominan.

Menemui Afrika Safaris menawarkan kemungkinan melihat jerung Great White semasa menyelam sangkar di Simons Town.

Penyelam melakukan hidupan biasa kami Safari menyelam Harimau, Bull, Hammerheads dll dan kemudian pada hari yang penyelam lain kembali ke Eropah, anda terbang ke Cape Town di mana anda akan dipenuhi oleh tim kami dan didorong ke Simons Town-Great White Mecca . Sabtu dan Ahad anda akan melakukan penyelaman sangkar dengan Great Whites. Apabila selaman sangkar berada di permukaan, ia dijangkakan bahawa kebanyakan penyelam akan terbang pulang pada petang Ahad. Jika perlu, penginapan boleh ditempah untuk anda di Cape Town Airport's Town Lodge.

Kos pelanjutan ini ialah € 850 yang merangkumi; -

Dua hari Great White Shark sangkar menyelam

Katil, sarapan pagi, makan tengahari yang dibungkus selama dua malam.

Pengangkutan ke dan dari lapangan terbang Cape Town ke Simons Town

Kos ini tidak termasuk kemasukan malam Ahad atau sebarang tambang. Sila ambil perhatian bahawa anda akan memerlukan: -

Rumah - Johannesburg

Johannesburg - Durban

Durban - Cape Town

Cape Town - Rumah

Penyelaman Great White ini boleh didapati 12 bulan dalam setahun. Jadual berikut menunjukkan keadaan cuaca yang dijangkakan dan penampakan.

Pinnacles terkini kami, Mozambique menyelam September 2017 Click

Tarikh Safari...Harga dan Butiran

Copyright © All Rights Reserved 2004 - 2019Discovering Africa Safaris