.

.

.

.

klik untuk melihat mod telefon bimbit


 


Hari 1.................Apakah Sardine Run?


Berangkat rumah


Hari 2

Tiba di Durban, Afrika Selatan sebelum 10h00.

Setelah kami berkumpul di Lapangan Terbang Durban, kami berangkat ke tanah liat Transkei Wild Coast. Ini adalah kawasan keindahan semulajadi yang tiada tandingan dan tidak tercemar. Pantai Liar dengan lagunya, tebing, pokok palma, teluk berpasir dengan sungai yang sampai ke laut melalui lembah yang berbelit mempunyai akses terhad yang tidak ada perkembangan perindustrian. Ia tetap murni.

Pangkalan operasi kami ialah Port St Johns yang terletak di mulut sungai Mzimvubu antara Mt Thesiger dan Mt Sullivan. Penataan yang hebat dengan tebing besar yang diliputi dalam hutan subtropika. Hotel kami terletak betul-betul di sungai itu sendiri yang membolehkan kami akses mudah ke bot untuk pelancaran awal pagi kami.


Hari 3-Hari 7

Sarapan pagi di aoround 07h00 dan kemudian ke bot separa tegar yang menunggu. Kami akan melancarkan melalui mulut Mzimvubu.

Kami biasanya akan tinggal di laut sehingga sekitar 16h00 bergantung kepada aktiviti.


Hari 8

Kami akan menuju ke darat ke Aliwal Shoal.


Day 9

Kami akan melakukan 2 penyelaman di Aliwal Shoal dengan Sand Tiger sharks.

Sebagai pilihan, anda mungkin ingin melakukan satu menyelam ikan hiu yang diikuti dengan satu menyelam ikan hiu Ragged Tooth di karang. Ini bukan masa terbaik sepanjang tahun untuk jerung Tiger tetapi Oceanic Blacktip Sharks akan dilihat dalam jumlah besar pada menyelam umpan dengan kemungkinan Harimau, Dusky dan Bull Sharks.Oceanic Blacktip Sharks


Hari 10

 Kami mengangkut anda ke lapangan terbang uShaka Durban di mana anda mengambil penerbangan anda sama ada untuk pulang ke rumah atau terus ke Cape Town untuk Extension Cape dengan Great Whites melanggar kerana mereka menyerang Cape Fur Seals, 7 Gill Cowsharks dan menyelam dengan Cape Fur Seals - walaupun dalam air cetek, tidak dekat dengan Whites Great melanggar !!!!


Hari 11 

Ketibaan anda pulang ke rumah

Copyright © All Rights Reserved 2004 - 2018 info@discoveringafrica.net